avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Extradare din Italia in Elvetia - conditii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Extradare din Italia in Elvetia - conditii

buna seara! as vrea sa dau si eu o intrebare in domeniu dreptului penal......sotul meu este inchis la italia dar asteapta sa fie extradat la elvetia fiindca a foat dat in cautare. el a auzit ca este o lege in care spune ca daca politia elvetiana nu vine sa-l ia timp de 3 luni apoi politia italiana il elibereaza automan...... cine poate sa-mi spuna daca este asa lege sau nu?
Cel mai recent răspuns: mishaneaaa , utilizator 22:38, 12 Martie 2013
Din cate inteleg nu vorbim de legislatie din Romania,cred ca ar fi indicat sa contactati un avocat din tara respectiva pentru a va elucida.
Legislaţia penala italiana este în deplina consonanta cu Convenţia europeana a extrădării, astfel ca persoana nu va putea fi reţinută de statul italian decât pentru motivul prevăzut în cererea motivata formulata de statul elveţian.
el a evadat din inchisoarea elvetiana si afost dat in cautare........la italia este inchis de o luna si jumatate si asteapta sa fie extradat......pina cind nu aprimit nici un document incare sa spuna cind va veni dupa el si mie interesant cit au dreputul poliatia italiana sa-l tina aici inkis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare in romania si prins in italia marius marian marius marian buna seara am o nelamurire as dori sa stiu ce sar intimpla in continuare dupa ce am avut o condamnare cu fratele meu in 2007 si judecata in lipsa care a fost ... (vezi toată discuția)
Pedepsa talharie relit relit Este vorba de o prietena a mea, in 2005 a fost in Italia, a lucrat ca bona. Femeia pentru care lucra, romanca, se ocupa de lucruri nu prea ortodoxe dar a aflat ... (vezi toată discuția)
Mandat european de arestare LaLeLi23 LaLeLi23 buna ziua! in momentul in care se emite un mandat de captura de politia italiana, pot fi extradat din uk? (vezi toată discuția)