avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Angajament plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Angajament plata

Buna seara. Am un credit luat de la o banca privata .....IFN SA. Saptamana trecuta am fost contactat de un agent de la banca cu o oferta care suna cam asa.- Debitul total pe care datorez este de 7200 ron. Reducerea aprobata este de 50% din valoarea debitului mai sus mentionata adica 3600 ron iar debitul ramas trebuie achitata pana la data de 15 martie anul curent. Dansii au trimis prin fax angajamentul de plata stampilata si semnata, mentionez faptul ca si anul trecut au facut o oferta asemanatoare. Cat de legala este treaba asta? Mi-au zis ca dupa ce se confirma plata imi trimite un fel de scrisoare care atesta faptul ca nu le mai datorez nimic, si se inchide toata povestea. Ce sa fac? Pe fax este Nr. de iesire, nr. Ref., nr. Contract creditare.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 22:29, 12 Martie 2013
Verificaţi cu atenţie sursa de comunicare a acestei adrese, respectiv verificaţi la sediul instituţiei financiare autenticitatea acesteia, dacă se confirma, cereri un acord de stingere a creanţei, în original şi apoi efectuati plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ADRIANPopa1 ADRIANPopa1 am poprire pe salariu la 2 exc silite si am facut la una din ele angajament de plata.in acest moment eu am facut contestatie la executare.ce se intimpla?va rog ... (vezi toată discuția)
Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)
Problema cu o firma de recuperari creante eugeniavasilescu eugeniavasilescu am avut un card cumparaturi Raiffeisen la care nu am platit 3 luni si a fost cesionat de top factoring La dansii am platit tot platit si nu reusesc sa obtin ... (vezi toată discuția)