avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala - indicare CNP, inscrisuri ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala - indicare CNP, inscrisuri in copie certificata

am depus o plangere contraventionala, la judecatorie ,am depus procesul verbal in copie xerorx exact in doua copii asemenea si cartea de identitae, dupa 7 zile am primit o adresa prin care mi se solicita ca am obligatia de a indica cnp-ul si procesul verbal incopie certificata , inscrisuri in copie certificata, sub sanctiunea anulari cereri. La ce se refera mai exaCT
Cel mai recent răspuns: mihai0888 , utilizator 20:37, 13 Martie 2013
trebuie sa depun la dosar procesul verbal in original? si copia cartii de identitate sa fie copie legalizata notarial? este vorba de o plangere impotriva unui pv cnadnr de rovinieta.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2013
mihai0888, utilizator
inscrisuri in copie certificata - trebuie sa scrieti pe ele "conform cu originalul" si sa semnati.
merci foarte mult Cyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala maricut maricut am primit amenda pentru lipsa rovinieta. contest in baza art.17 din O 2/2001 doresc sa stiu ce documente sunt necesare pentru deschidere actiune (vezi toată discuția)
Art. 150, alin. (2) ncpc - copii certificate pentru conformitate cu originalul vasea_13 vasea_13 (2) Copiile vor fi certificate de parte pentru conformitate cu originalul. Intr-o contestatie a unui PV , judecatoria mi-a cerut sa depun \\"inscrisuri ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv cnadnr castigata, cnadnr face apel bobeicacristi bobeicacristi Buna ziua, Am avut o masina pe care am vandut-o, un golf 2, care a trecut prin mai multi proprietari si la un moment dat a fost depistata de o camera de ... (vezi toată discuția)