avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

am primit amenda pentru lipsa rovinieta. contest in baza art.17 din O 2/2001 doresc sa stiu ce documente sunt necesare pentru deschidere actiune
Cel mai recent răspuns: ContSters239118 , utilizator 22:04, 31 Ianuarie 2012
Plangerea contraventionala si inscrisurile care considerati ca sunt utile ca probe (dovada de plata, copii de pe actele masinii).
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2012
ContSters239118, utilizator
OBLIGATORII (doresc sa le trimit prin posta cu cfm de primire)
ex copie CI copie PV ORIGINAL PLANGERE
Acestea sunt toate.
Plangerea, copia procesului-verbal, copia cartii de identitate, dovada de plata a rovinietei (banuiesc ca e platita si de asta contestati procesul-verbal), copia certificatului de inmatriculare.
Alte acte nu sunt necesare, iar daca instanta va considera utila administrarea altor probe, va va pune in vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru neplata amenda rovinieta S_Cristina S_Cristina Buna ziua, Am primit o scrisoare de executare silita pentru neplata rovinietei la data de 14.04.2014. La data de 12.05.2011 a fost intocmit procesul verbal ... (vezi toată discuția)
Informatii contestație amenda rovinieta Ramona98 Ramona98 Buna seara. In data de 05.01.2023 am vândut autovehiculul, iar in data de 14.01.2023 a fost înregistrat ca circula fără rovinieta(noul proprietar). Astăzi ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - indicare cnp, inscrisuri in copie certificata mihai0888 mihai0888 am depus o plangere contraventionala, la judecatorie ,am depus procesul verbal in copie xerorx exact in doua copii asemenea si cartea de identitae, dupa 7 zile ... (vezi toată discuția)