avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reprezentare in instanta ruda de gradul 2
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reprezentare in instanta ruda de gradul 2

Buna seara,

Conform art 85 alin 1 si 2 din NCPC, daca am studii juridice este suficient sa imi pot reprezenta bunica in instanta ( asta insemnand invocare exceptii, depunere concluzii), daca aceasta da o declaratie verbala in fata judecatorului.
As dori sa stiu daca trebuie sa depun la dosar o copie de pe diploma de studii, si ce alte acte mai sunt necesare?

Va multumesc,
Acte de stare civila prin care sa dovediti gradul de rudenie. (certificat de nastere, de casatorie, etc. ale dvs. si ale bunicii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare ruda de catre licentiat in drept MARIKO9 MARIKO9 As dori sa reprezint o ruda in instanta si as vrea sa stiu care e procedura. Pentru studierea dosarului inainte de primul termen am nevoie de o procura ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat deces matusa gmih gmih Buna ziua! Ce documente doveditoare ar trebui sa prezint la Serviciul de stare civila pentru a obtine un duplicat al certificatului de deces al matusii ... (vezi toată discuția)
Sunt unica mostenitoare trebuie sa dovedesc cu acte ca sunt npoata dupa sora a matusii mele. ce acte trebuie sa aduc romandaniela romandaniela Va rog sa imi raspundeti cum trebuie sa dovedesc ca sunt nepoata dupa sora a matusii mele. Ar trebui un certificat de deces al bunicii mele? Eu sunt unica ... (vezi toată discuția)