avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drtul familiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drtul familiei

cum se numeste mai nou ancheta sociala facuta de autoritatea tutelara?si in baza carei legi sau O.G. si-a modificat denumirea?
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 14:00, 20 Februarie 2009
Autoritatea tutelara este in general Primaria , care in actiuni civile de dreptul familiei intocmeste un referat de ancheta sociala , din care sa reiasa condiile privind cresterea , educarea si ingrijirea intr-un mediu cat mai potrivit pentru copii.
Aceasta ancheta se depune la dosar ,iar instanta va dispune si va putea dupa audierea cpiilor in camera de consiliu daca mama sau tatal pot creste copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea domiciliului unui minor flyxy16 flyxy16 sunt in divort cu sotia,la ancheta sociala facuta la autoritatea tutelara si nu acasa cum ar trebui fata mea care are virsta de 12 ani a fost intrebata de fata ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea de a face reclamatie in legatura cu ancheta sociala si posibilitatea recuzarii judecatorului marius_cretoiu marius_cretoiu Am intentat proces de divort in 11.11.2014. In data de 16.04.2015, l-am sunat pe fiul meu, care era acasa si care mi-a spus ca l-a sunat pe telefonul mobil ... (vezi toată discuția)
Copil in suferinta baubau12345 baubau12345 Buna ziua! Am o problema la care nu gasesc nici o rezolvare. Actualul meu prieten a mai fost casatorit, avand o fetita din acea casatorie. In prezent ... (vezi toată discuția)