avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechime in munca

Buna ziua , va rog să-mi spuneţi dacă o persoana plateste o perioada de 4 ani cotizaţie de asigurări sociale la casa de pensii se consideră vechime în muncă acea perioada .
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:36, 13 Martie 2013
Vechimea in munca este considerata numai perioada in care activitatea s-a desfasurat in baza unui contract inbdividual de munca ...

Daca ati avut c.i.m. , atunci acea perioada constituie vechime in munca

Daca ati avut contract de asigurare, atunci perioada respectiva constituie stagiu de cotizare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de mandat Nicalai Nicalai Ce presupune incheierea acestui tip de contract ? Durata , conditiile precum si drepturile si obligatiile ce deriva din acest contract precum si platile ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare realizat in alt stat - trebuie sa platesc cas si in romania? iulica60 iulica60 buna ziua sunt Iulica si as dori sa va adresez o intrebare Am lucrat in Romania in industria chimica in perioada 1980 -2005 iar in prezent in Italia de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca in romania Stancu Luminita Stancu Luminita Buna ziua, Fiica mea lucreaza in Emirate cu contract de munca ca stewardeza. Conform regulilor salariale de acolo nu i se opreste din salariu: impozit, ... (vezi toată discuția)