avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... documente necesare cereri cu valoare redusa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

documente necesare cereri cu valoare redusa

in cadrul procedurii cererilor cu valoare redusa pe langa deosebitul formular , se vor atasat facturi, chitante , acte doveditoare , contract.....

pe reglementarea veche daca aveai contract se intemeia cererea pe og 119
daca aveai doar facturi fara contract se intemeia pe OG 5

aceste acte fiind abrogate , pe procedura cererilor cu valoare redusa se poate merge indiferent daca am contract sau nu/?????????X-(
Cel mai recent răspuns: oanapodgornai , utilizator 09:17, 25 Iunie 2013
da, se poate merge si fara contract, daca sunt alte inscrisuri prin care as se dovedeasca pretentiile.
am facturi semnate si stampilate de primire de catre debitor.
este suficient?
da
bun multumesc.

raman totusi rezervata in privinta completarii formularului asa cum este el prezentat in OG ,
cred ca daca cererea cuprinde toate informatiile cerute prin formular sa fiue suficient ,
Buna ziua,

Am o rugaminte ,imi spuneti va rog cat e taxa juridiciara de timbru si timbru judiciar pentru cererile cu valoare redusa?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Soarta og 5/2001 si oug 119/2007 Mihaela Forogau Mihaela Forogau intrarea in vigoare a noului cod de procedura civila duce la inaplicarea og 5/2001 si oug 119/2007? (vezi toată discuția)
Cerere de valoare redusã, cuantumul taxei judiciare de timbru în apel corstef corstef Buna ziua In cadrul unei cereri de valoare redusa, eu ca si parat am pierdut. In cazul in care declar apel, trebuie sa platesc taxa judiciara? multumesc (vezi toată discuția)
Firma refuza plata ultimei facturi Smilero Smilero Cum se poate proceda in situatia in care o firma cu care am avut contract de colaboare si am decis rezilierea contractului refuza sa imi plateasca ultima ... (vezi toată discuția)