avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie pe lege speciala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie pe lege speciala

Am si eu o intrebare scurta:
Pensioant pe lege speciala de pensionare, ce se intampla daca aceasta lege se abroga?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:26, 20 Februarie 2009
legea abrogata trebuie inlocuita cu alt act normativ .
dela data abrogarii se aplica noul act
velciu a scris:

Pensioant pe lege speciala de pensionare, ce se intampla daca aceasta lege se abroga?
Multumesc anticipat!

Exista un proiect de lege si mai multe propuneri in legatura cu actele normative care reglementeaza pensiile de serviciu.

Unele dintre propuneri vizeaza calculul pensiei conform Legii 19/2000 si eliminarea pensiei de serviciu. Deocamdata sunt doar propuneri!
velciu a scris:

Multumesc anticipat!

Veti ramane in continuare pensionar, numai ca dispozitiile legii in baza careia ati iesit la pensie vor fi abrogate si inlocuite cu alte prevederi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala - eliminarea diminuarii ioangl ioangl Data nasterii;01.12.1954.Ocupatia;profesor.Sunt la pensie anticipata partiala din 28.05.2010,in baza L19/2000,beneficiind de reducerea varstei standard de ... (vezi toată discuția)
Atacarea oug nr. 209/2008 in instanta maritud maritud am lucrat peste 32 de ani in cond. deosebite si speciale am iesit la pensie pt. limita de virsta la data de 20.12 2010 la 58 de ani datorita OUG ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie sch sch Am iesit la pensie in 2010 conf. legii 19/2000. Va rog sa-mi spuneti daca 1. o recalculare a pensiei ceruta azi, impusa, sa zicem, de legiuitor- cat si 2. o ... (vezi toată discuția)