avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua! In luna iulie 2012 am terminat doua facultati, ambele la zi si am sustinut examenul de licenta la amandoua. din data de 30 septembrie sunt inscrisa cu indemnizatia de somajul pe care-l beneficez dupa studii. In luna octombrie a ramas insarcinata, iar data probabila nasterii este sfarsitul lunii iulie inceputul lunii august. De indemnizatia de somaj beneficiez pana in 30 Martie. Intrebarea mea este; daca ma angajez incepand cu luna aprilie pana in la data la care nasc, asta semnificand 4 luni, beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului? Multumesc
Cel mai recent răspuns: danielafurcea , utilizator 14:25, 13 Martie 2013
1. Veti putea beneficia de indemnizatie pentru CCC.

2. In cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) intra perioadele in care:
- ati fost studenta la zi;
- ati fost in cele 60 de zile intre absolvire si pana ati beneficiat de indemnizatie de somaj;
- ati beneficiat de indemnizatie de somaj;
- ati avut venituri din salarii (incepand cu aprilie 2013).
Multumesc pentru lamurire!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului 2011 studente timer28 timer28 buna ziua! am si eu o intrebare, am nascut in luna iulie iar din luna septembrie sunt studenta la zi . pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala lauramateescu lauramateescu Buna ziua, sunt insarcinata in 39 saptamani, am 25 ani si sunt eleva la postliceala la cursuri de zi, scoala de stat. Data probabila a nasterii este 28 iunie ... (vezi toată discuția)
Somaj absolventi studii superioare CRISTINA22 CRISTINA22 :)Buna ziua, Am absolvit facultatea de electrotehnica,examenul de licenta l-am sustinut pe 16 iulie 2010.Astazi am fost si am depus dosarul de somaj(l-am ... (vezi toată discuția)