avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj absolventi studii superioare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj absolventi studii superioare

:)Buna ziua,
Am absolvit facultatea de electrotehnica,examenul de licenta l-am sustinut pe 16 iulie 2010.Astazi am fost si am depus dosarul de somaj(l-am depus deoarece sunt insarcinata in 6 luni si din somaj vreau sa beneficiez de indemnizatie pt cresterea copilului).as vrea sa stiu care sunt lunile pe care se plateste somajul,adica se va plati incepand cu luna august si il voi primi in luna octombrie pe 2 luni sau se plateste incepand cu luna octobrie urmand sa il primesc in octombrie pt ca eu stiam ca se plateste incepan cu 1 ale lunii imediat urmatoare lunii absolvirii.Si as mai vrea sa stiu daca pot beneficia sigur de INDEMNIZATIE PT CRESTEREA COPILULUI?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:05, 3 August 2010
1. Indemnizatia de somaj o veti primi dupa ce se scurg cele 60 de zile de la absolvire.
2. Aceasta perioada de 60 de zile este luata in calculul celor 12 luni premergatoare nasterii, pentru acordarea CCC pana la 2 ani.
3. Dati-mi o adresa de e-mail si va trimit legislatia necesara pentru a o studia si a fi informata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt studenta - primesc indemnizatie pt cresterea copilului? CRISTINA22 CRISTINA22 Buna ziua!! Sunt studenta in anul 4 la Facultatea de Electrotehnica(la zi) si in iulie o sa sustin exemenul de licenta pe care o sa il ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil danielafurcea danielafurcea Buna ziua! In luna iulie 2012 am terminat doua facultati, ambele la zi si am sustinut examenul de licenta la amandoua. din data de 30 septembrie sunt inscrisa ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru crestere copil cristina2070 cristina2070 Buna ziua, Fiica mea a absolvit facultatea anul acesta, fara sa dea licenta si stiu ca in termen de 60 de zile trebuiesc depuse actele la somaj in situatia in ... (vezi toată discuția)