avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pauza salariatei pentru alaptare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pauza salariatei pentru alaptare

Buna ziua,
Ma voi intoarce la serviciu inainte ca fiica mea sa implineasca 1 an. As dori sa stiu:
1. daca pot beneficia de pauza de 2 ore/zi pentru alaptare si cat timp pot beneficia de acest lucru?
2. in cazul in care angajatorul, datorita lipsei de activitate, reduce cu act aditional perioada de munca, respectiv salariul angajatilor la jumatate, ce se intampla in cazul meu?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pauza salariatei pentru alaptare IuliaE IuliaE Buna ziua, Ma voi intoarce la serviciu inainte ca fiica mea sa implineasca 1 an. As dori sa stiu: 1. daca pot beneficia de pauza de 2 ore/zi pentru alaptare ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la serviciu la program de 6 ore dupa ccc Ruxa Ruxa Buna ziua, In prezent sunt in CCC iar in 2014 ma voi intoarce la birou dupa ce am ales sa stau cu copilul 1 an. Am inteles ca trebuie sa ma intorc dupa 11 ... (vezi toată discuția)
Program de lucru dupa concediu din cresterea copilului barnavalentina barnavalentina Buna ziua, Am o fetita de 1 ani si 5 luni si am facut cerere de reintoarcere la servici cu data de 01 Martie si intra sotul in continuare in concediu ... (vezi toată discuția)