avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat de 7 luni-accident cu victima
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat de 7 luni-accident cu victima

buna ziua!am o problema cu permisul care mi-a fost suspendat in august anul trecut dupa un accident cu un mopedist....acesta avea 0,15 alcool la etilotest dar tot mie mi-au suspendat perm.din cauza ca l-am depasit in raza de actiune a indicatorului de ''presemnalizare trecere de pietoni''.el a vrut sa vireze stanga fara sa semnalizeze prealabil,si fara sa se aigure si a facut manevra chiar cand il depaseam....acum nu mai stiu nim.decat ca dosarul nu a ajuns la procuror,fiind inca la politie si eu bat drumul in fiecare luna la parchet sa-mi prelungesc dovada...as vrea sa stiu ce pot face sa se solutioneze mai repede,si ce parere aveti despre solutia ce se poate da in acest caz(culpa comuna?ce implica aceasta?)VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: celebiadoina , utilizator 14:15, 13 Martie 2013
Exista certificat medico-legal? Cate zile ?
din cate stiu eu are certificat cu multe zile de spitalizare,avand ambele membre inferioare fracturate...dar nu stiu exact cate zile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal ContSters101377 ContSters101377 in cazul in care 2 parti decid sa se impace, in urma unui accident cu vatamare corporala, in fata unui notar, iar victima decide totusi dupa impacare ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare (parte vatamata) TGU TGU Va salut in primul rand ... la sfarsitul lui mai am avut un accident in urma caruia am fost diagnosticat cu fractura clavicula + disfunctie ... (vezi toată discuția)
Tamponare - viraj la stanga, depasire coloana fjt1 fjt1 Buna ziua Circulam in afara localitati pe un drum cu 2 benzi o banda pentru fiecare sens, ploaie, m-am asigurat din timp am semnalizat cu mai mult de 100m am ... (vezi toată discuția)