avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune - cabinet stomatologic, incadrare juridica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune - cabinet stomatologic, incadrare juridica

Buna ziua!Problema mea o voi descrie in cele ce urmeaza.Am apelat la un cabinet stomatologic pentru diferite servicii si in ultima faza pentru o extractie dentara.Acel cabinet medical are afisata o lista de preturi iar mie mi s-a solicitat o suma de 3 ori mai mare dupa extractie.Mentionez ca am intrebat inainte cat ma costa dar am fost mintit ,dezinformat .Mi s-a spus ca nu m-am uitat unde trebuie apoi ca nu am treaba cu preturile de acolo dupa ce doctora mi-a spus clar despre ce este vorba.Revenit dupa o saptamana la cabinet pentru a mi se scoate firele am cerut din nou explicatii si mi s-a spus ca intr-adevar serviciul este cel pe care il stiam si eu (confirmat si de dr si scris pe factura fiscala) dar de data aceasta mi s-a spus ca suma ceruta survine complexitatii cazului,care este de tip chirurgical.Precizez ca pe acea lista de preturi orice fel de extractie intra in categoria chirurgie ,cea mai scumpa fiind cu 100 ron mai ieftina fata de pretul solicitat mie.Desi aveam dreptate am fost prostit in fata apoi vazand ca sunt informat si nu pot fi mintit mi s-a replicat ca nu-s in masura sa pun eu preturile,sa le evaluez munca motiv pentru care am platit restul apoi am solicitat factura fiscala si bon,primindu-le cu mari insistente.Este evident ca am fost inselat,excrocat de aceea am facut reclamatie la ANPC,unde am depus toate probele(poza cu preturi,copie de pe factura si bonul fiscal) care demonstreaza clar ca am dreptate.Daca ANPC-ul nu rezolva acea reclamatie in mod corect as vrea sa stiu daca ma pot adresa unui avocat in scopul actionarii in instanta a doctorei pt inselaciune si a asistentei pentru complicitate la inselaciune.De asemenea am rugamintea la dvs sa-mi spuneti de ce sunt pasibile aceste doamne si unde as putea reclama faptul ca se elibereaza bon fiscal numai la insistente(am mai mers la cabinet si nu mi s-a dat iar in momentul in care soliciti doamnele devin recalcitrante si te catalogheaza ca fiind un "client pretentios"). Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2013
florynel, utilizator
Cel mai recent răspuns: florynel , utilizator 16:32, 13 Martie 2013
nu poate fi vorba de o raspundere penala, ci maxim de una civila. Mai pe scurt, veti putea primi diferenta de bani.
am inteles.va multumes pentru informatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare bon fiscal de catre doctorul stomatolog. mehigh996 mehigh996 Sunt stabilit de cativa ani in strainatate. Am venit in tara vara asta pentru a-mi repara problemele dentare, iar unchiul meu mi-a recomandat stomatologul lui ... (vezi toată discuția)
Returnare pantofi folositi CrashOverride CrashOverride Buna ziua, am si eu urmatoarea problema. Am cumparat o pereche de ghete acum 8 zile dintr-un magazin. Am observat astazi ca pe verticala spre calcai s-a taiat ... (vezi toată discuția)
Cum interpretam 449/2003 ? raspuns hilar pop sorin pop sorin Buna ... Am achizitionat un produs de uz indelungat, nu am primit certif. de garantie chiar daca am cerut in mod expres. La sesizarea mea, ANPC decide ca ... (vezi toată discuția)