avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Nerespectare contract
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Nerespectare contract

Buna ziua

am cumparat o masina d ela SC BRADY TRADE SRL, din Bucuresti si in contract au trecut urmatoarea preveder:

""pretul total este de 14.700 euro si include TVA si alte taxe suplimentare datorate conform legii romane si a caror obligatie de colectare incumba Vanzatorul (dupa caz taxe vamale, taxe pentru fond de mediu, etc).""""

Ei au intarziat cu actele masinii, drept urmare trebuie achitata taxa de inmatriculare. Dar nu vor sa respecte prevederea contractului.

Ce ma sfatuiti ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 16:10, 13 Martie 2013
reziliati contractul
puteti achita dvs taxa de mediu urmand sa o recuperati ulterior de la ei eventual in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe import china calin andrei calin andrei Buna ziua, Doresc sa achizitionez 2 utilaje din China pe care sa le utilizez in procesul de productie (un CNC si o masina de infoliat).Care sint toate taxele ... (vezi toată discuția)
Probleme contract leasing auto gabi777 gabi777 Am achizitionat un autoturism KIA SORENTO productie non UE an 2006 in sistem leasing pe SOCIETATE Valoarea contractului de leasing 35000 euro. In luna martie ... (vezi toată discuția)
Despre taxa de prima inmatriculare crinap_06 crinap_06 Salut. Poate ma ajuta cineva cu o informatie....mi-am stricat toate sarbatorile Craciunului gandindu-ma la situatia idioata in care sunt. Am cumparat in 14 ... (vezi toată discuția)