avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii la imprumuturi cu valoare mica
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii la imprumuturi cu valoare mica

respectiv la institutie financiara nebancara, s-a confruntat cineva cu proces sau executare silita ?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 09:07, 15 Martie 2013
Chiar daca nu s-a mai confruntat cineva, nu inseamna ca dvs nu sa vi se intample. Se poate ajunge la executare silita daca dreptul lor nu e prescris.
Nu conteaza daca valoarea este mica sau mare, procedurile sunt aceleasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație executare silită cornel2222 cornel2222 Bună ziua! Vreau să știu cum se depune o contestație la executare silită și dacă este neapărat necesar să depun contestația prin avocat sau o pot ... (vezi toată discuția)
Imprumut la o institutie financiara nebancara pentru o prietena!!! Roxana29 Roxana29 Am facut un imprumut la institutie financiara nebancara pentru o asa numita prietena care o consideram ca imi este,aveam amandoua copii mici,avem copii mici,eu ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale ionutradut ionutradut Buna seara, Va rog sa ma ajutați cu răspunsul intrebarilor mele la problema cu care ma confrunt in acest moment. In data de 09.11.2007, cand eram angajat ... (vezi toată discuția)