avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cumparari Auto - auto furat din Germania, procedura de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cumparari Auto - auto furat din Germania, procedura de inmatriculare

Am cumparat un autoturism care a fost furat din Germania in 2000 si imatriculat in Romania , eu fiind acum al 5-lea proprietar . Fostul proprietar a primit de la politie o instiintare precum ca fapta s-a prescris , dar ramane actiune civila de recuperare a autoturismului . As vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa o inmatriculez pe numele meu . Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 20:15, 13 Martie 2013
va asumati riscuri ce nu ar trebui asumate, stiind ca bunul provine din furt, continuarea derularii procedurii de radiere/inmatriculare pe numele dvs nu este tocmai cea mai fericita alegere, solutia cea mai sanatoasa este restituirea autoturismului si reintrarea in posesia sumei platite de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat din germania, fără să văd în acel moment, un auto declarat furat în 2009. l-am înregistrat la fisc dar nu am continuat și la poliție, ce pot face ca s-o înmatriculez? DragosJam DragosJam Buna ziua.Am cumparat un auto cu mentiunea in talon la observatii AUTO DECLARAT FURAT IN GERMANIA . Nu am vazut asta la cumparare .Am declarat masina la ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina furata ! liv.savu liv.savu Buna seara ! Ma confrunt cu o problema foarte delicata si am nevoie de niste sfaturi de la persoane specializate . Am cumparat o masina , care in urma ... (vezi toată discuția)
Am fost pacalit tocmai eu masinile cumparate la noi in romania sunt ca la loto? gabitzu1983 gabitzu1983 X-( Am cumparat acum 3 saptamani un bmw din 96 inmatriculat in romania eu as fi al 4-lea proprietar, am facut toate actele pt inmatriculare si a urmat sa fac ... (vezi toată discuția)