avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Copii legalizate - valabilitatea lor pentru actele de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Copii legalizate - valabilitatea lor pentru actele de studii si certificatul de nastere

vreau sa aflu si eu cat timp sunt valabile copiile legalizate de pe actele de studii, respectiv certificatul de nastere. Am auzit mai multe variante si vreau sa stiu adevarul.
Astept raspuns cat mai repede!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters267464 , utilizator 21:04, 13 Martie 2013
Nu exista nicio lege care sa limiteze valabilitatea in timp a copiilor legalizate (de catre notarul public) de pe actele de studii, respectiv certificatul de nastere, este insa dreptul anumitor institutii sa determine ca nu accepta copii legalizate "mai vechi de X luni/ani". Acest lucru trebuie insa sa fie stipulat expres in anuntul de concurs / angajare etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare acte barbu_ barbu_ O copie color a unui document legalizat se poate autentifica, conform cu originalul cu stampila institutiei? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Copie certificat nastere legalizata este recunoscuta in fata autoritatilor? Irinel Irinel Irinel Irinel Buna seara. Sotia mea a nascut acum 3 saptamani la un spital dintr-o alta localitate.Totul ok.Am solicittat la primaria respectiva eliberarea certificatului de ... (vezi toată discuția)
Pierdut diploma licenta livia6 livia6 Daca am pierdut diploma de licenta trebuie sa anunt la sediul facultatii pierderea acesteia sau pot merge direct la sediul Monitorului oficial pentru ... (vezi toată discuția)