avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cost reparatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cost reparatii

Sunt proprietarul unui apartament in care am montat o centrala termica de 10 ani.

Recent,la scara vecina, s-au inlocuit tevile de alimentare cu apa calda.

Avand centrala sunt debransat de la apa calda de 10 ani

Intrebare

Trebuie sa platesc conform cotei indivize ptr intreaga reparatie sau doar ptr partile comune ale tronsonului de tevi inlocuit?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:34, 13 Martie 2013
Trebuie sa platiti exact cum platesc si vecinii dv. de pe scara.

Sunt asociatii in care fiecare scara isi suporta reparatiile proprii, alte asociatii unde o reparatie de la scara 1 se imparte la tot blocul si o alta viitoare reparatie de la scara 3 o va suporta de asemenea tot blocul.
Fiecare asociatie isi face propria gospodarire, nu exista reguli fixe.
Important este sa existe consecventa in modul cum se impart aceste cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare cheltuieli de încălzire la un bloc prevazut cu centrală termică dar la care exista proprietari debranșati care au centrale proprii de apartament Prahova Prahova Buna seara. Ne aflam in situația in care blocul nostru dat in folosință in 1995 era alimentat cu apa calda si caldura printr-un canal termic de la o ... (vezi toată discuția)
Debransare machiavelli machiavelli Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament intr-un bloc legat la reteaua de termoficare. Apartamentul meu este debransat (cu toate ... (vezi toată discuția)
E parte comuna sau nu? minu78 minu78 Va rog sa ma ajutati daca se poate. Dar mai intai trebuie sa expun problema pt a se intelege despre ce este vorba. \" In asociatia de proprietari suntem 10 ... (vezi toată discuția)