avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in ce conditii poti aduce un lot de pamant dintr-un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in ce conditii poti aduce un lot de pamant dintr-un judet in altul?

buna ziua.bunicul meu a cumparat un lot de pamant in tg Frumos,Iasi din care i-a dat tatalui meu o suprafata de 3600mp.Tatal meu,locuind in Bogdanesti,Suceava a cerut ca pamantul respectiv sa i se dea pe raza comunei Bogdanesti,fapt care s-a si facut.Tin sa precizez ca avem si titlu de proprietate.Acum,insa,aflandu-ne intr-un proces cu primaria Bogdanesti,aceasta s-a luat de acest pamant sustinand ca o alta persoana implicata in proces a incercat si ea sa aduca un lot dintr-o localitate invecinata,tot din jud Suceava,insa nu i s-a permis.Ei sustin ca intre cele doua comune nu a existat nici un protocol in acest sens,numai ca in cazul nostru este vorba de doua judete,Iasi si Suceava.In plus si alti frati ai tatalui meu au adus pamant din acelasi lot de la Iasi in Bogdanesti si,totusi,nimeni nu i-au pus bete in roate.As vrea sa stiu daca intradevar trebuie sa existe un protocol sau,mai ales,daca exista si daca poate sa ne ia pamantul.Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Contract de proprietate l18/1991 larisaciurcanu larisaciurcanu Buna ziua, Am o situatie ff incurcata si nu stiu cum s-ar putea rezolva. Poate ma ajuta si pe mine cineva. Am titlu de ... (vezi toată discuția)
Transfer teren ghitab ghitab ce conditii se impun pentru a transfera un teren de pe raza unei localitati pe raza alteia? (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate georgiana1986 georgiana1986 Bunicul meu a primit de la stat 1.5 ha pamant, fiind veteran de razboi. Acesta a decedat, insa nu stim sigur daca a luat in primire acel pamant sau nu, avand ... (vezi toată discuția)