avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depunere intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Depunere intampinare

Buna seara,
Buna seara,
Am o prietena care este chemata in instanta pe data de 1 aprilie de catre o societate de telefonie mobila, datorita unor facturi neachitate. In citatie se specifica ca trebuie sa depuna o intampinare cu 5 zile inainte de termenul stabilit. Este obligatoriu sa depuna aceasta intampinare? Ce reprezinta? O pot depune eu in numele ei (ea locuieste intr-o comuna in afara orasului, si ar fi mai usor pt ea daca as putea face eu acest lucru)?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:06, 14 Martie 2013
Doar minorii sub 14 ani nu pot primi citatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de depunere a întâmpinãrii Lungu Constantin Lungu Constantin Daca parata a depus intampinarea in data de 12.10.2012 iar ziua procesului a fost in data de 16.10.2012 se poate invoca exceptie pe procedura deoarece nu a ... (vezi toată discuția)
Intampinare depusa dupa expirarea termenului Adrianz3 Adrianz3 Ce se poate intampla daca intampinarea este depusa dupa expirarea termenului? Inafara de sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de a invoca ... (vezi toată discuția)