avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul indemnizatie pentru crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul indemnizatie pentru crestere copil

Buna ziua,

In aprilie 2011 am nascut primul copil si am optat pentru concediu de crestere copil de un 1, dupa care in perioada mai-septembrie 2012 am fost in concediu fara plata pentru cresterea copilului. M-am intors la serviciu din 1 octombrie. Urmeaza sa nasc in aprilie 2013 si dori sa stiu cum se va calcula indemnizatia pentru cresterea copilului.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: lalea14 , utilizator 12:36, 14 Martie 2013
1. Daca veti naste in aprilie 2013 cele 12 luni eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC sunt mai 2012 - aprilie 2013.

2. - Se vor aduna veniturile nete din lunile octombrie 2012 - aprilie 2013, suma se imparte la 12 si rezultatul se inmulteste cu 85%.
- Indemnizatia care se acorda nu este mai mica de 600 lei lunar.
Va multumesc pentru rapsuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical adelina91 adelina91 Buna ziua. Sunt insarcinata in 33 de saptamani, iar de pe data de 05.10 am intrat in prenatal. Pana sa intru in prenatal am avut 44 de zile concediu medical - ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie ingrijire copil kokoleta88 kokoleta88 Buna seara!as dori sa stiu cum se calculeaza indemnizatia crestere copil,am nascut la sfarsitul lunii august, am lucrat 8 luni si am avut un venit net total de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil lorelena1306 lorelena1306 Stimati domni, Sunt interesata de subiectul indemnizatie crestere copil. Sunt studenta in anul 3 la UTCB, sunt angajata de 1 luna si sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)