avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU DE ODIHNA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU DE ODIHNA

Daca un functionar public mai are concediu de odihna aferent anului trecut si pleaca
din institutie intainte de a-l efectua, i se poate plati la lichidare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:33, 14 Martie 2013
Potrivit art.22 (4) din OG nr.6/2007, compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat este permisă în cazul încetării raporturilor de serviciu ale funcţionarilor publici.

Asadar, la incetarea raportului de serviciu CO neefectuat se compenseaza in bani ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in perioada de preaviz ContSters46197 ContSters46197 Am urmatoarea situatie: Functionar public in perioada de preaviz (2 zile ramase din preaviz) doreste efectuarea concediului de odihna aferent perioadei ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna neefectuat oanaportar oanaportar Buna dimineata ! O colega si-a gasit un alt loc de munca mai bine platit la o alta institutie publica. Aceasta nu si-a luat restul de zile de concediu de ... (vezi toată discuția)
Plata in bani a concediului de odihna neefectuat magda2004 magda2004 buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica iar in anul 2011 nu am efectuat concediul de odihna, intrebarea este daca pot sa solicit sa-mi fie platit acest ... (vezi toată discuția)