avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contract de asociere incheiat intre consiliul local si ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contract de asociere incheiat intre consiliul local si o persoana juridica de drept privat

In ce conditii se poate prelungi un contract de asociere incheiat prin licitatie publica intre un consiliu local si o persoana juridica de drept privat?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pe o prelungire de contract, hypo hypo Buna seara,am si eu o problema si solicit ajutor.Am un contract de inchiriere ,pentru un teren(aflat in domeniul public) incheiat cu un consiliu local,daca ... (vezi toată discuția)
Asociere in participatiune intre consiliul local si o firma in vederea exploatarii unui bun public clarias clarias Bună ziua,am și eu o nelămurire,vă rog frumos.Primarul din comuna mea a inițiat o hotărîre de consiliu,aprobată de 2/3 din consilieri, în ... (vezi toată discuția)
Contract de concesiune teren, conflict de interese ninel777 ninel777 Buna ziua ! Numele meu este Ninel , si sint consilier in cadrul Consiliului local al unei comune. M am comfruntat cu urmatoarea problema. Am primit o ... (vezi toată discuția)