Buna ziua.
Tata este debitor girant obligat in solidar, (jud Brasov) impreuna cu alte 3 persoane pentru o persoana. Respectivul nu a mai platit, asa ca a inceput executarea silita pentru o suma de aprox 12000 ron. singura proprietate pe numele tatalui meu e casa cu dependintele, dar nu e singur proprietar ci impreuna cu mama. restul obiectelor din casa sunt cumparate de mama. mama e pensionara, tata nu are nici un venit. poate fi executat pe 1/2 din bunuri? se practica acest lucru? ce se poate face in acest caz? dati-mi va rog toate detaliile. executarea pt casa nu reprezinta o solutie pt ca aceasta l-ar putea omori pe tatal meu (bolnav). La nevoie am putea face rost de suma in ultima clipa... daca se mai poate. Astept alternative. multumesc
Creditorul trebuie sa ceara intai partajul bunurilor pt a putea executa cota tatalui, altfel nu au cum sa se indrepte asupra casei.
Puteti sa faceti rost de bani atunci.
nu inteleg problema partajului. cum poate sa-i ia doar 1/2 din proprietate, din moment ce intreaga proprietate e pe cei 2. asa cum tata nu poate vinde casa fara permisiunea ei, nu cumva nici executarea nu se poate face fara permisiunea ei? caz care nu se va intampla.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Problema cu o banca
al3xn01
Mama mea a luat un credit pe firma prin 2008( parca), iar ca girant la pus pe tatal meu dar aceasta semnatura nu e a tatalui meu a fost un raport tehnic de la ... (vezi toată discuția)