avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plata taxelor si impozitelor
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata taxelor si impozitelor

Am infiintata o firma recent care se ocupa cu prestarea unor servicii la scoli si gradinite.
Intrebare: Trebuie sa emit factura si chitanta cand incasez banii? Sau numai chitanta?
Cel mai recent răspuns: CLASS FIN - EXPERT SRL , Consultant fiscal 15:44, 18 Martie 2005
Aceste prestari banuiesc ca sunt executate ca urmare a incheierii unui contract cu institutiile respective, efectuarea acestora se evidentiaza prin intocmirea facturii fiscale. Daca incasati contravaloarea facturii cu numerar, taiati si chitanta, daca nu, o sa vi se faca probabil virament bancar in cont. Mai exista si alte modalitati de plata cum ar fi biletul la ordin, CEC-ul si alte efectele de comert (cambie, trata)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la incasare ionut_conta ionut_conta Am urmatoarea nelamurire: Societatea mea - [b]TVA la incasare[/b] 1.Furnizor TVA la incasare - TVA se deduce la data plati 2.Furnizor NU aplica TVA la ... (vezi toată discuția)
Greseala mare: chitante catre persoane fizice - cum pot repara situatia hordymulberry hordymulberry Buna ziua. Am cam incurcat borcanele. Am trimis prin curier catre 5 persoane fizice distincte pe langa factura si chitanta. In paralel trimisesem si la ... (vezi toată discuția)
Cmi- chitante sau casa de marcat? cactusul cactusul As vrea sa stiu daca intr-un cabinet stomatologic (CMI), pentru lucrarile efectuate pacientilor, este corect sa se taie chitante pentru plati efectuate cu ... (vezi toată discuția)