avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim pe economie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim pe economie

Cine imi poate spune ,va rog , daca salariul minim pe economie este impozabil ?..si daca el de ex. este de 750 ron salariul minim brut (cred) ..cat este salariul net atunci ? adica cati bani se dau in mana ?:D
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:39, 14 Martie 2013
La un minim pe economie de 750 brut, in mana luati in jur de 566 ron
POtrivit Codului Fiscala, toate veniturile din salarii sunt impozabile ... la un salariu brut de 750 lei , salariul net este de 566 lei , fara a se lua in considerare persoanele aflate in intretinere, tichete de masa daca se acorda, sporuri etc., si este functie de baza ...

Calculator salariu - rezultate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu net la salariul minim pe economie robert19841209 robert19841209 Buna, am salariul minim pe economie si bani se pun pe card. Azi m-am dus sa verific cardul si aveam pe el numai 550 RON pe luna februarie. Nu ar fii trebuit ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare vyo36 vyo36 Buna seara. As avea si eu o intrebare. Fostul meu sot nu mi-a platit pensia alimentara timp de 10 luni, motiv pentru care am apelat la un executor. Instanta ... (vezi toată discuția)
Deducere personala adinamaria48 adinamaria48 Bună ziua am o întrebare deducerea personala se calculează la venit brut adică la salariul minim pe economie.... Am o persoana în întreținere... Un ... (vezi toată discuția)