avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Caut avocat / jurist fiscalitate
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Caut avocat / jurist fiscalitate

Am primit o somatie si un titlu executoriu de la AFP, fara o decizie de calcul accesorii, pentru o suma reprezentand datorie “impozit pe profit”. Impozitul in discutie ar putea fi exclusiv din trimestrul III 2008, dar aici sunt in regula cu O.P. si cu plata la termen.

Am facut contestatie la executare, argumentand lipsa deciziei. AFP a invocat exceptia inadmisibilitatii actiunii si ca ar fi trebuit sa atacam titlul de creanta pe art. 205 si urmatoarele C.p.f. Practic nu aveam cum sa invoc art. 205 cand de fapt nu cunosc provenienta sumei si cum s-a ajuns la aceasta valoare.

Precizare: la primul termen, instanta a refuzat sa suspende executarea. Uitandu-ma pe site ANAF am vazut ca datoria creste din luna in luna. Banuiesc ca curg niste penalizari.

Suntem interesati de un avocat / jurist care este "tarat" frecvent in procese cu AFP, care cunoaste practica judecatoreasca pe fiscal, pentru a ne acorda asistenta juridica.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Bucur Emilia , Consultant fiscal 06:15, 2 Martie 2009
ma puteti contacta pe adresa de e-mail mariusgeorge1212@yahoo.com
Depinde in ce oras, aveti un catalog la dispozitie.Competenta si profesionalismul le veti constata doar discutand in concret.

succes
av. Ileana Schwarz
Doresc sa fac un amendament la mesajul postat anterior: este vorba de AFP sector 1
Pana gasiti un avocat cautati un contabil sau consultant fiscal si reglati-va fisa pe platitor la AFP sect 1.
Daca doriti o " limpezire " a situatiei fiscale si eliminarea pe viitor a problemelor cu administratia finantelor publice puteti contacta un consilier fiscal ( cu eficacitate rapida comparabila cu actiunile unui avocat in instanta) . Ma puteti contacta pe mail emilia.bucur@yahoo.com.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie si titlu executoriu afp adrianadamian2009 adrianadamian2009 Speta este urmatoarea : Am primit o somatie si un titlu executoriu de la AFP, fara o decizie de calcul accesorii, pentru o suma reprezentand datorie ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)
Colaborare expert contabil maria3000 maria3000 Doresc colaborare cu expert contabil pentru certificare bilanturi si asociere firma contabilitate. (vezi toată discuția)