se poate anula un act de vanzare cumparare intre mine si parintii mei? mentionez ca suma care este inscrisa in act este de 10.000 lei si ca parintii mei se afla in divort. acum imi e teama ca atatl meu sa nu se razbune si sa conteste valabilitatea actului de vanzare cumparare pe care l-am incheiat anul trecut in luna martie. contractul nu are nici o clauza. multumesc anticipat
este un contract de vanzare cumparare intre mine si parintii mei. nu vad sa scrie undeva despre obiect si nu ma prea pricep la astfel de acte. scrie la un moment dat "noi sotii vindem fiicei noastre...(un apartament)" multumesc din suflet ptr raspuns
In principiu atata timp cat tatal dvs. si-a dat acordul la vanzare, semnand contractul nu poate reveni ulterior cu privire la decizia luata. DIn detaliile oferite de dvs. pretul putin disproportionat fata de piata imobiliara ar putea fi singurul motiv de contestare a vanzarii.
vanzatori au fost atat tatal cat si mama mea. se poate ca numai unul din acestia sa conteste pretul disproportionat al contractului de vanzare cumparare? va multumesc