avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anularea act de vanzare-cumparare. Conditii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anularea act de vanzare-cumparare. Conditii

se poate anula un act de vanzare cumparare intre mine si parintii mei? mentionez ca suma care este inscrisa in act este de 10.000 lei si ca parintii mei se afla in divort. acum imi e teama ca atatl meu sa nu se razbune si sa conteste valabilitatea actului de vanzare cumparare pe care l-am incheiat anul trecut in luna martie. contractul nu are nici o clauza. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: liliac1 , utilizator 15:48, 15 Martie 2013
as mai avea o intrebare. daca eu as instraina acum apartamentul printr-un act de vanzare cumparare catre sotul meu sau un cumnat, s-ar mai putea face ceva? adica tatal ar mai avea ce anula?va multumesc
vanzatori au fost atat tatal cat si mama mea. se poate ca numai unul din acestia sa conteste pretul disproportionat al contractului de vanzare cumparare? va multumesc

Da, se poate ca un singur vanzator sa conteste realitatea si seriozitatea pretului dar sansele de reusita sunt destul de indoielnice cata vreme tatal dvs. si-a dat consimtamantul cu privire la pret.

Chiar daca instrainati apartamentul, posibilitatea de a cere anularea contractului pentru pret neserios/derizoriu exista in continuare, asa ca daca vreti sa instrainati apartamentul numai pentru acest motiv, va complicati.
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedarea unui apartament obtinut prin mostenire unuia din copii Ojovan Gabriela Ojovan Gabriela Buna ziua! As dori sa ma ajutati in clarificarea unei probleme. Socrul meu a obtinut in urma succesiunii (la moartea parintilor sai) un apartament. El ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare ContSters188029 ContSters188029 am cumparat un apartament de la parintii sotului .Acum unul din parinti a decedat si fratii lui au introdus apartamentul in masa succesorala .Eu au stiut de ... (vezi toată discuția)
Transfer de proprietate prin vanzare sau donatie MariusN1 MariusN1 Buna ziua. Impreuna cu viitoarea sotie, stam intr-un apartament cumparat de catre parintii ei. Dupa casatorie am dori sa devenim noi posesorii ... (vezi toată discuția)