avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrare abuziva pe teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrare abuziva pe teren

buna ziua,
va rog sa ma indrumati ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie:
o firma care lucreaza in domeniul constructiilor de drumuri si poduri, a intrat fara acordul meu pe terenul meu proprietate personala, mai mult activitatea desfasurata de angajatii firmei distrug recolta (pamantul a fost arat si semanat cu cereale) in mod neglijent mai mult decat le-ar fi necesar pentru a efectua lucrarea din zona respectiva. Au depozitat pamantul excavat in zona cultivata , desi ar putea face acest lucru pe o zona invecinata nearata si lasata in paragina

Cu stima
Depuneti plangere la politie.

Pe cale civila, aveti posibilitatea sa le solicitati daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea unei proprietati ladyana ladyana Buna seara, Detin impreuna cu sotul meu un teren arabil extravilan , in suprafata de 20000mp.Am constatat ca pe terenul nostru o firma de drumuri si poduri, ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta - firma cu fonduri poprite zzziipo zzziipo in urma cu 3luni firma la care am ramas adm. urma sa intre in insolv.datorita datoriilor lasate de fostul asociatsi adm.eu am facut un plan de reorganizare ... (vezi toată discuția)
Tamponare motostivuitor în incinta fabricii cu o mașină personală. e corect să fiu pus eu, șoferul motostivuitorului, să plătesc daunele? Ion ungureanu Ion ungureanu Deci mergeam cu motostivuitoru în incinta fabrici pentru a încărca un tir și pentru asta mergeam înt-run alt punct al fabrici ningea era zăpadă ,vo ... (vezi toată discuția)