avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Datorii in strainatate - recuperare in Romania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Datorii in strainatate - recuperare in Romania

Buna seara. O intrebare va rog... Nu stie careva daca datoriile acumulate in strainatate( comunitatea europeeana) sunt recuperabile in Romania? Daca da incepand de la ce suma si cum se pot recupera? Va multumesc din suflet pentru raspuns. Cu stima.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:43, 21 Martie 2013
In principiu se pot recupera, practic cel care doreste sa le recupereze isi face mai intai calculul daca renteaza sau arunca banii de pomana pe hartoage si procese. Daca aveti datorii la o banca straina si are o filiala in Romania, e mai probabil sa ceara recuperarea datoriilor decat un birou de recuperare de credite care nu face afaceri in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paratul a fugit in romania Bbosap Bbosap Am castigat un proces civil in strainatate, paratul este cetatean roman ca si mine. Pentru a fugi de responsabilitatea platii despagubirilor, paratul a fugit ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin in strinatate raressibiu raressibiu Buna ziua Doresc sa deschid un magazin in care sa comercializez haine si produse din piele in Viena. Ma puteti ajuta spunandu-mi ce acte am nevoie sau care ... (vezi toată discuția)
Cec de depozit bancar pacurariu maria pacurariu maria Buna tuturor, Vreau sa deschid un ONG si pentru aceasta activitate voi fi sponsorizata cu un CEC de depozit bancar trimis de o Banca din Cote ... (vezi toată discuția)