O prietena care-mi cunoaste opiniile mi-a trimis un link despre o manifestatie organizata de preoti si calugari contra introducerii cardului de sanatate organizata in fata Palatului Parlamentului.
Organizatorii au distribuit un manifest cu titlul "Spuneti NU actelor cu cip" care potrivit unui cunoscut saptamanal continea urmatoarele (sublinierile imi apartin mie)
Folositi impotrvia bolilor remedii naturiste si nu medicamente chimice,
Iertati-va datoriile,
Impacati-va cu dusmanii si rugati-va pentru ei,
Mancati cu masura vor veni vremuri grele (razboi, foamete),
Beti apa curata din surse bnatural (izvor fantana),
Renuntati la terapiile alternative (acupunctura, homeopatie, reiki, bioenergie), care sunt contrare invataturii crestine,
Nu va incredeti in horoscop si superstitii,
Rugativa la bunul Dumnezeu sa ne dea degraba conducatori crestini-ortdocsi cu teama de Dumnezeu si dragoste de oameni, nu care sa accepte distrugerea poporului si a valorilor noastre milenare sub marca progreseului mincinos (UE, globalizare, ecumenism=religia lui antihrist),
Nu participati la mitinguri si revolte sociale, nu aceasta este solutia pentru rezolvarea problemelor sociale.
In afara de cele de mai sus, pliantele distribuite la acest miting organizat, intre altele, si pentru a combate mitingurile :frantic: Hooooollly [autoeditat] mai continea si urmatorul avertisment:
Nu acceptati acte de identitate cu cip incorporat. Veti intra intr-un joc din care nu veti mai putea iesi.
:O (aici ar fi bun un icon cu un demon care rade malefic)
In primul rand trebuie sa scriu ca o buna parte din ceea ce s-a sustinut la acest miting se afla de mult in lista mea de revendicari, chiar daca pentru alte motive decat cele sustinute de manifestanti. Ca si acestia si eu ma opun asa-zisei medicine zise "alternativa", prostiei numita homeopatie, superstitiilor si horoscopului.
Insa,
ca-te-go-ric, nu ma opun electronicii si nici nu am probleme cu "medicamentele chimice" :happy:.
Prima mea intentie a fost sa ma apuc sa scriu un articol despre ce este acela un cip, la ce foloseste, cum functioneaza ... chestii dinacestea plictisitoare. Apoi, ceva mai calculat, mi-am zis ca
ar fi bine sa discutam aici, intr-un loc public si liber despre cardurile si actele de identitate cu cip si sa vedem ce parere aveti despre ele.
Fiind vorba despre o sectiune a forumului in care se discuta liber despre problemele la moda sunt acceptate orice fel de pareri, chiar si cele care nu sunt "mainstream".
Ah, sa nu uit! Ca sa nu fie niciun dubiu, eu n-am nimic impotriva cipurilor si nu ma tem ca voi ajunge sclav daca o sa am CI cu cip, ori daca voi folosi calculatorul sau un P.C.
P.S. Daca ar fi sa cautati sclavaj in Romania anului 2013 l-ati cauta intr-o firma de IT unde se inscriptioneaza cip-uri sau intr-o manastire in care sunt atrasi tinerii cu retard social-educational ?