avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere SNG
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere SNG

Daca sunt admisa la Scoala Nationala De Grefieri, pot sa ma suspend inaite de inceperea cursurilor 2 ani? va rog, insistent sa imi raspundeti daca stie cineva . multumesc!
Cel mai recent răspuns: DahliaNoir , utilizator 13:05, 15 Martie 2013
Momentul din care tu devii angajat e cel in care semnezi contractul de scolarizare. De la acel punct curg toate obligatiile tale si ale lor. Daca nu inchei acel contract..inseamna ca renunti la locul castigat prin concurs. Daca il semnezi..obligatiile tale incep sa curga..si presupun ca poti cere suspendare ca in cazul oricarui alt contract de munca>
Din initiativa salariatului, CIM se suspenda in urmatoarele perioade de timp:
concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, pana la implinirea varstei de 3 ani;
concediu pentru ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 7 ani sau, in cazul copilului cu handicap, pentru afectiuni intercurente, pana la implinirea varstei de 18 ani;
concediu paternal;
concediu pentru formare profesionala;
exercitarea unor functii elective in cadrul organismelor profesionale constituite la nivel central sau local, pe toata durata mandatului;
participarea la greva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim medic ContSters96055 ContSters96055 buna ziua! imi poate spune cineva pe ce perioda (ani ) un medic are dreptul la suspendarea contractului de munca?sunt medic acum un an mi-am suspendat ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca cocoalex cocoalex Salut! Lucrez intr-un institut al Academiei Romane. In perioada urmatoare voi pleca pentru 8 luni de zile din tara si vreau sa ma suspend de la locul de ... (vezi toată discuția)
Concediere daniela.ilea daniela.ilea Dupa ce primesc preavizul de 20 de zile pot sa intru in concediul medical? (vezi toată discuția)