Daca sunt admisa la Scoala Nationala De Grefieri, pot sa ma suspend inaite de inceperea cursurilor 2 ani? va rog, insistent sa imi raspundeti daca stie cineva . multumesc!
Momentul din care tu devii angajat e cel in care semnezi contractul de scolarizare. De la acel punct curg toate obligatiile tale si ale lor. Daca nu inchei acel contract..inseamna ca renunti la locul castigat prin concurs. Daca il semnezi..obligatiile tale incep sa curga..si presupun ca poti cere suspendare ca in cazul oricarui alt contract de munca>
Din initiativa salariatului, CIM se suspenda in urmatoarele perioade de timp:
concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, pana la implinirea varstei de 3 ani;
concediu pentru ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 7 ani sau, in cazul copilului cu handicap, pentru afectiuni intercurente, pana la implinirea varstei de 18 ani;
concediu paternal;
concediu pentru formare profesionala;
exercitarea unor functii elective in cadrul organismelor profesionale constituite la nivel central sau local, pe toata durata mandatului;
participarea la greva.
Cim medic
ContSters96055
buna ziua! imi poate spune cineva pe ce perioda (ani ) un medic are dreptul la suspendarea contractului de munca?sunt medic acum un an mi-am suspendat ... (vezi toată discuția)