avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mai e nevoie de partaj daca vindem apartamentul ca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mai e nevoie de partaj daca vindem apartamentul ca fosti soti ?

Buna ziua. Am convenit cu sotul meu sa divortam la notar, fiind in totalitate de acord asupra oricarui aspect. Detinem si un apartament. As dori sa stiu daca mai avem nevoie de partaj in cazul in care vindem apartamentul de comun acord, intelegandu-ne si asupra acestui lucru. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: antonia73 , utilizator 10:54, 15 Martie 2013
Nu mai este nevoie sa faceti partajul daca va intelegeti sa il vindeti impreuna si apoi sa impartiti banii cum credeti de cuviinta
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre divort la notar Elena_Aurelia Elena_Aurelia Vreau sa divortez,nu ne mai intelegem si avem doar 7 luni de cand am facut nunta si 4 ani de cand suntem impreuna,avem doar o masina luat impreuna dupa ... (vezi toată discuția)
Donatie/vanzare a partii de proprietate ce-mi revine, proprietatea fiind comuna cu sotul meu. Corinaalexe Corinaalexe Buna ziua, Impreuna cu sotul meu detinem proprietatea asupra unei garsoniere. Dorim sa divortam de comun acord, la notar dar inainte de aceasta, doresc sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua..in urma divortului locuiesc inca impreuna cu fostul ... vladutileana@yahoo.com vladutileana@yahoo.com Buna ziua..In urma divortului locuiesc inca impreuna cu fostul sot deoarece nu a dorit sa isi schimbe domiciliul,apartamentul fiind in vanzare,acesta fiind ... (vezi toată discuția)