avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita la alta adresa- impotrivire la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita la alta adresa- impotrivire la executare

Buna ziua!Am avut o executare silita pentru un credit .Numai ca hotararea a fost data la adresa pe care o aveam in buletin la data creditarii.Intre timp in satul unde locuiam s-au schimbat adresele,respectiv s-au dat nume strazilor(ulitelor) si numere noi locuintelor.Cand au venit cu executarea (care era pe vechea adresa)tatal meu nu le-a permis accesul,si i-a dat afara spunandu-le ca aceasta este adresa la care am locuit si acolo nu mai locuieste nimeni(el nici nu stia de creditul meu).Executorul l-a amenitat cu puscaria,iar batranul i-a dat un sut in fund si l-a scos din curte afara.Oare poate face puscarie pentru asta asa cum l-au amenitat autoritatile?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:24, 17 Martie 2013
Este temeinic si legal ca executorul judecatoresc sa comunice actele de procedura din cadrul executarii silite la adresa din documentele existente la dosar
Ca dv nu ati inteles sa comunicati creditorului schimbarea domiciliului este culpa dvs
Nu se ajunge la puscarie pentru astfel de atitudini,dar este de preferat ca orice litigiu sa poata fi solutionat cu intelepciune si toleranta
Buna ziua!Daca este asa atunci de ce nu s-a dus la vechea adresa(care nu mai exista), si a itrat in curtea batranului fara acceptul acestuia (eu nu am nici o propietate sau bun la aceasta adresa)?Multumesc pt raspuns.
1-Executorul judecatoresc cu scopul legitim parcurgere etape ale procedurii de executare silita are autoritatea si competenta sa solicite si sa patrunda la domiciliul debitorului
Pentru materializarea obligatiilor sale,executorul judecatoresc ,in cazuri motivate,pentru a constata si a desfasura procedura de executare silita are dreptul sa solicite inclusiv prezenta organului de politie
2-
hotararea a fost data la adresa pe care o aveam in buletin la data creditari

Cand au venit cu executarea (care era pe vechea adresa

In aceste conditii ,demersurile realizate de catre executorul judecatoresc la adresa precizata in hotararea instantei de judecata este temeinica si legala

Eu inteleg asa.. ca executorul nu a ajuns la adresa scrisa in hotarare si nici la cea actuala a debitorului.. atunci cum de a ajuns la tatal dvs ? La acea adresa aveti dvs domiciliul in acte sau e mentionata in contractul de credit ?
executorul nu a ajuns la adresa scrisa in hotarare si nici la cea actuala a debitorului.. atunci cum de a ajuns la tatal dvs ?

Adresa la care domicilia debitorul la momentul incheierii creditului era la domiciliul parintilor
Intre timp,autoritatea locala a dispus modificarea denumirii strazi si a numarului casei
Debitorul nu a comunicat schimbarea domiciliului
Datorita neachitarii creditului,creditorul cu scopul legitim recuperare debit acumulat a apelat la executor judecatoresc care in temeiul documentelor justificative contract credit,hotarare judecatoreasca a demarat procedura de executare silita a debitorului la adresa din documentele de creditare
Executorul judecatoresc s-a prezentat la adresa din documentele de creditare -unde locuia debitorul la momentul incheierii formalitatilor,adresa care intre timp si-a schimbat denumirea dar la care a continuat sa domicilieze parintii debitorului

Alte discuții în legătură

Executare silita in lipsa noastra de acasa ! usa sparta si bunuri luate fara niciun act de instiintare diananica diananica Buna ziua, Ma confrunt cu o problema de cativa ani care din cate observ a cam degenerat. O executare care a plecat de la o masina, si s-a ajuns in cei 8 ani ... (vezi toată discuția)
Executare hotarare judecatoreasca pensie de intretinere si domiciliu minor Crististefi Crististefi Sa respins apelul fostului sot ca fiind ne fondat iar hotararea este definitiva..in prima hot spune clar se stabileste domiciliul minoriilor la domiciliul ... (vezi toată discuția)
Investire formula executorie civila SAlinusha SAlinusha Buna ziua! Am lucrat ca analist credit la o firma de creditare .In aceea perioada am intocmit un dosar de credit si am dat unui client niste produse ... (vezi toată discuția)