Mama mea a murit acum 5 luni si am gasit in usa ei o sesizare de plata de la o banca.
Am luat legatura cu dumnealor si mi-au spus ca avea o asigurare de viata dar numai ca,cu 3-4 luni inainte sa moara nu isi mai platise ratele si nu este valabila acea asigurare.
Ce pot sa fac in cazul acesta deoarece eu nu am bani nici sa fac succesiunea,dar sa mai platesc banca (este vorba de 20000 RON).
Daca ea(mama) cand a facut acel imprumut nu a garantat cu casa are voie Banca sa execute bunurile ei,sau sa ma execute pe mine ca singur mostenitor? (bunurile ei fiind o garsoniera)
Daca faceti succesiunea, preluati si datoriile. Daca creditul nu a fost ipotecar, datoria este prescrisa. Daca a fost, dinpacate, se prescrie in 10 ani, si are voie sa ii execute garsoniera.
Daca a murit, de ce mai trebuie platite rate pentru asigurare de viata? Beneficiaza de ceva drepturi? Trebuie vazut contractul. Scuze!!! Am intrat si eu ca musca in lapte...
@derbedea, de ce credeti ca e prescrisa ?
Daca nu platiti datoriile, banca va recupera banii prin vanzarea garsonierei mamei. Nu raspundeti dvs pt creditul mamei, dar e dreptul bancii sa-si recupereze banii din bunurile mamei.
Vedeti intai ce e cu asigurarea.
Puteti merge la notar sa obtineti inati un certificat de calitate de mostenitor, sa putei negocia cu banca.
Credit auto
cipdum
In 2006, respectiv 2007, tatal meu a luat 2 credite auto de la [], nefacand asigurare de viata, deoarece i s-a spus ca aceste credide se gireaza cu bunurile ... (vezi toată discuția)
Partaj
m_m
Buna izua,
Tatal meu urmeaza sa faca un imprumut la banca pentru a-mi cumpara in rate o garsoniera. Contractul garsonierei va fi in consecinta pe numele ... (vezi toată discuția)