Buna ziua
Sunt angajata ca asistent medical in sistm de stat cu cim perioada determinata, mentionez ca sunt angajata in acest post din Octombrie 2010 pe post temporar vacant o perioada de un 1an si 4 luni, dupa care sa incheiat . Am ramas fara loc de munca 2 luni, dupa care am sustinut un nou examen la aceiasi unitate pe un alt post temporar vacant , sa incheiat un nou contract pentru 12 luni ce urmeaza sa expite la1 mai 2013.Intrbarea este daca se mai poate face prelungire pe acelasi post temporar vacant tinand cont ca am 2 contracte incheiate pe o perioada totala de 2 ani si 4 luni si nu este posibila modificarea pe perioada nedeterminata
Buna ziua,
Potrivit dispozitiilor art. 84 din C. muncii, contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 luni. De asemenea, art. 82 alin 3 si 4 din acelasi act normativ prevade ca, intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 contracte individuale de munca pe perioada determinata. Avand in vedere ca va aflati in situatia incheierii unor cim succesive, potrivit art. 82 alin. 5, aveti posibilitatea de a mai incheia un singur contract de maximum 6 luni.