Buna,
Desi pare hilar am probleme cu sotia care din cauza gelozie imi violeaza constant conturile de email, facebook, etc. Orice retea sociala.
In plus desi i-am soluticitat sa nu ma mai sune niciodata ea continua sa ma sune si sa imi dea cel putin 50 de SMS-uri pe zi #-o si foarte multe apeluri de control.
Eu vreau sa divortez si m-am mutat separat dar ea continua sa ma hartuiasca.
Din punct de vedere legal divortezi,dar asta nu o sa se termine pana nu ii vei explica sau raspunde la frustrarile pe care i le-ai cauzat de-a lungul timpului.Este o problema cauzata de anumite stadii sau tensiuni acumulate in timp,.si pe care la vremea respectiva nu le-ati discutat si au ramas nerezolvate.Fii sincer cu ea si cu tine,este problema amandurora ,nu numai a ei.Daca esti frivol si rece o vei face sa fie si mai apriga.
schimbati parolele de acces la conturi, facebook ori e-mail
telefoanele pot fi setate a.i. sa nu receptioneze apelurile sau sms-urile de la numerele mentionate in setari
Violarea secretului corespondentei e infractiune si se pedepseste (art 195 cod penal). Puteti sa incercati si pe partea asta s-o linistiti, depunand plangere penala, impacarea partilor inlatura raspunderea penala.
Asa cum a spus si colega violarea corespondentei este infractiune si se pedepseste conform legii penale. A se vedea cazul Cioaca...
In rest mai aveti posibilitatea sa a solicita ordin de restrictie. Incercati. Din punctul meu de vedere apelurile ca nr. sunt exagerate si putem vorbi de gelozie patologica. Aceasta este o problema foarte grava de natura psihica. In mintea persoanei respective este numai si numai faptul ca o inselati, fiind posibil ca acest lucru sa nu aiba si corespondent in viata reala ( existand numai in mintea sotiei ). Nu cunosc detalii, deci nu ma pot pronunta.
Plangere penala
poll1
Buna seara, va rog sa imi spuna cineva , daca depui o plingere penala la politie ,(hartuire, amenintare cu moartea, mesaje, sunat incontinuu...) cel ce se ... (vezi toată discuția)