Buna ziua.Am avut control de la ITM si am aflat cine a depus reclanatia.La fel si de la garda financiara.Care este legea.care impune inspectorilor ITM si celor de la garda fin.sa nu divulge numele celor care depun reclamatii?
Si inca o intrebare,de ce nu tin cont de reclamatiile anonime?Poate asa oamenii ar avea mai mult curaj sa se intereseze de drepturile lor si nu ar trebui sa le fie frica,pentru locul de munca?Va rog sa ma credeti,nu poti avea incredere in inspectorii de control.
LOREDANA
CODUL DE CONDUITA A FUNCTIONARILOR PUBLICI SI PERSONALULUI CONTRACTUAL DIN CADRUL INSPECTIEI MUNCII SI INSPECTORATELOR DE MUNCA TERITORIALE / cap. III Norme specifice de conduita profesionala / art. 25 lit c [i]" sa pastreze confidentialitatea oricarei reclamatii care semnaleaza nerespectarea prevederilor legale in domeniul reglementat de prezenta lege si sa nu dezvaluie conducatorului persoanei juridice si persoanei fizice sau reprezentantului acestuia faptul ca inspectia a fost efectuata ca urmare a unei reclamatii / Sper sa va ajute. B-)
Reclamatie itm
mariusastra
Buna ziua as dori sa aflu daca fac o reclamatie la itm la firma la care lucrez cei de la itm sunt obligati sa mi pastreze confidentialitate reclamatiei ? ... (vezi toată discuția)