As dori sa stiu cat sunt de legale sesizarile anonime la ITM? Din punctul meu de vedere nu ar trebui acceptate atat timp cat persoana in cauza nu se legitimeaza. Cand afirmi ceva, trebuie si sa sustii cele in cauza...ITM nu ar trebui sa aiba o adresa la care sa raspunda sesizarii?
Sesizarile la ITM se depun la registratura cu nr. de inregistrare/ data, prin posta cu confirmare de primire, prin e.mail
Sesizarile nesemnate si fara nr. de inregistrare/ data de intrare in ITM nu se au in vedere de catre inspectorii de munca.
Petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau in considerare si se claseaza, potrivit art.7 din OG 27/2002.
In aceasta situatie, reclamatul are dreptul legal de a cere dezvaluirea identitatii reclamantului?
E bine de stiut, ca fapt divers, pentru cei care urmaresc acasta discutie. Multumesc anticipat.
Munca la negru
anonim666
Am lucrat la o firma de paza, la negru, si m-au dat afara de curand. Vreau ca firma asta de paza sa primeasca un control dar direct de la ITM Bucuresti pentru ... (vezi toată discuția)
Control itm
iuliaalba
Buna ziua!
Ma intereseaza sa stiu, daca in cazul unei sesizari facute de un salariat la ITM, in cazul de fata ITM Alba, inspectorii de munca vor anunta firma ... (vezi toată discuția)