avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... juridic
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

juridic

buna ziua as dori sa-mi spuneti daca o persoana aflata e teritoriul germaniei si are datorii acolo an germania si se antoarce an romania ce se poate antampla ?
Cel mai recent răspuns: sc vox legis corp srl , Consilier juridic 17:54, 16 Martie 2013
poate fi actionata in instanta acolo si hotararea jud. se executa in romania sau poate fi actionata in ro, depinde de speta, oblig. contractuala, delictuala, legala etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer roman condamnat in strainatate si computare pedepse avylex avylex Buna ziua! Va rog tare mult sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Doresc sa stiu daca se poate face 100% computarea pedepselor sa stiu daca se merita sa se ... (vezi toată discuția)
Achizitie/livrare intracomunitara psilvie psilvie Buna, Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema: firma A din RO, inregistrat in scopuri de TVA, inregistrat in ROI, factureaza catre o alta firma B din ... (vezi toată discuția)
Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)