Buna ziua, in urma cu cateva zile conduceam pe un drum national si in aproprierea unu sens giratoriu era o trecere de pietoni semnalizata corespunzator , vizibilitate redusa , ploua, si era intuneric pe strada si nu am vazut pietonul care se angajase sa traverseze. Mentionez ca eu eram pe banda a 2 a si cu 50 de m inainte de trecere am schimbat directia pentru banda 1 si nu am vazut pietonul care se "grabea" pe trecerea de pietoni. Am accidentato usor la cap . Pietonul are doar o zi de spitalizare . Mentionez ca nu aveam viteza , aveam in jur de 35- 40 km/h , mentionez ca alcolemia era 0 la etilotest . Ce sar putea intampla ? Persoana respectiva mia cerut 60 de mil despagubire la 2 zile de la accident . Ce sa fac ? Sa ii dau sau sa nu ii dau ? Dar legar ce ar putea sa mi se intample?
legal ,dosar penal pentru vatamare daca face plingere si neacordare de prioritate pieton ,mai incercati o impacare cu partea vatamta ,poate solicitati si o mediere si ajungeti la un rezultat .
O zi spitalizare si nu stiu daca are de la medicul legist deoarece ea a plecat a 2 a zi din spital nu a stat nici macar 24 de ore in spital s-a externat la cererea ei .