avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plata recurs...?!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

plata recurs...?!

Buna! Va rog, am si eu o nedumerire..M-am judecat cu cineva si dupa procesul de fond persoana repectiva a facut apel care i s-a acordat in parte iar apoi tot el a facut si recurs care i-a fost respins .Intrebarea mea este: se modifica intreaga sentinta sau se mentine plata acordata de instanta de fond si cea de la apel.Adica instanta de fond mi-a spus ca trebuie sa-i mai dau o suma de bani iar cea de apel sa-i platesc avocata, prin respingerea apelului mai trebuie sau nu sa platesc sumele respective? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: sc vox legis corp srl , Consilier juridic 20:40, 16 Martie 2013
intrebarea este neclara, probabil i s-a respins recursul pe ce nu i s-a dat in apel (in partea ce nu a primit din tot ce a cerut). nu mai platiti chelt. din recurs dar ramane valabila solutia data in apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuirea (dupa recurs). spirit spirit Am castigat recursul, dar exista o contrarietate de decizii in apel si fond care ma determina sa ma gandesc la o urmatoare cale de atac. Va rog, daca are ... (vezi toată discuția)
Eroare formulata intr-o decizie civila - help viorica56 viorica56 Buna seara va rog sa ma ajutati nu stiu ce am de facut si unde ar trebui sa apelez cu privire la o eroare formulata intr-o decizie civila. pronuntata de ... (vezi toată discuția)
Investire formula executorie hotarare eagle_free eagle_free As dori si eu o lamurire. Daca solutia instantei de recurs suna asa: Dec.514/CA Admite recursul. Modifică în parte hotărârea în sensul că obligă la ... (vezi toată discuția)