avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire - acte intre vii, data deschiderii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire - acte intre vii, data deschiderii succesiuni, procedura.

MAMA e in viata nu a facut dezbatere de mostenire are dreptul ea in viata, eu cu sora avem dreptul dupa moartea ei am cu sora un testament si un certificat de mostenitor de la o matusa cu sora dupa moartea ei avem dreptul.
EU am 30 ani sufer de o boala vreau sa dau la o femeie cu 2 copii minorii e in divort fara sa stie familia mea ce trebuie sa fac in final,in caz ca nu se comporta cu mine daca copii devin majori pot sa le stric actele.
CE metoda trebuie sa procedez TESTAMENT, contract cu clauza.
CE sfaturi imi dati.
Deocamdata dvs. nu detineti nici un bun in proprietate, aveti doar un testament care va produce efecte dupa decesul testatorului . Daca detineti bunuri in proprietate puteti dispune de ele dupa cum doriti. Puteti lasa testament cui doriti, puteti dona, puteti vinde .
Daca lasati testament , acesta se poate revoca oricand de catre dvs,.Daca faceti o vanzare puteti sa mentionati o clauza de habitatie viagera si de intretinere in acel contract . Drepturile dvs,. dupa mama nu sunt inca stabilite , nu le puteti instraina .
DACA fac un testament si trec urmatoarele ca aceea persoana sa aiba acess la toate informatile mele dupa moartea mea,banca,proprietati etc pot face si pe baza acelui testament care dupa moartea matusei am dreptul am si un certificat de mostenitor.
POT proceda asa.
Puteti face testament! Institituti perosana care va beneficia la decesul dvs de averea dvs legatar universal, astfel ca va mosteni tot ce vi se va cuveni si veti avea dreptul pana la data de decesului dvs. Acest testament I'l puteti revoca oricand adica oe intelesul dvs strica! Cred ca este al 4 topic deschis de dvs cu aceasta problema... Credeam ca pana acum ati rezolvat problema sau cel Putin din raspunsurile din topicurile anterioare ati inteles cum sta treaba....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie prin testament fara certificat de mostenitor silviu35 silviu35 AM 29 ani persoana care vreau sa fiu cu ea are 31 ani are o fata de 4 ani si un baiat de 6 ani pot sa fac donatie cu testament fara sa le fac certificat de ... (vezi toată discuția)
Mătușa mi-a făcut mie și lu sorămea testament,noi ne-am ... Magie1 Magie1 Mătușa mi-a făcut mie și lu sorămea testament,noi ne-am certat cu ea,testamentul se poate strica in timpul vieții ei,după moartea matusei daca ia a ... (vezi toată discuția)
Concubinaj sau casatorie silviu35 silviu35 O femeie e divortatata are o fata de 4 ani si un baiat de 6 ani ea are 31 si eu 29 ani am si vrem sa fim impreuna. MIA zis ma vrei sa fim impreuna ori stam in ... (vezi toată discuția)