buna ziua ,de ce toate firmele la care am incercat sa ma angajez ,firma de paza ,maipulant ,spalatorie,ospatar,muncitor necalificat , vede ca am cazier cu art 81 pt ca am fost prins baut la volan nu ma angajeaza este vreo lege care sa zica ca cei cu cazier de genu bauturi la volan sa nu fie angajati totusi nu am furat nu sunt criminal doar ca sa intamplat oricui I se poate intampla ,va multumesc .
1. Orice persoana este libera in alegerea locului de munca si a profesiei, meseriei sau activitatii pe care urmeaza sa o presteze.
Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.
Nu este o fapta de natura sa genereze refuzul angajatorilor de a va incadra ... probabil scepticismul lor se putea limita numai la angajrea pe un post de sofer ...
Asa este oricui i sa intampla, dar depinde de functia pe care va incadrati. Multe firme se feresc de acest lucru, il considera un viciu.
Persoanele care au abuzat de alcool îşi pierd concentrarea, abilitatea de a se exprima coerent sau de a-şi menţine echilibrul, devin dezorientaţi şi confuzi. Viteza de reacţie este diminuată dramatic, de aceea din punct de vedere medical, fiecare se gandeste la risc.
Sofer cu cazier
crmnradu
Buna ziua! Suntem institutie publica si am detasat din sistemul privat la noi o persoana ca sofer. Ulterior, la insistentele inspectorului de RU i-am solicitat ... (vezi toată discuția)