avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solicit o solutie, sicane vecin - tulburare posesie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solicit o solutie, sicane vecin - tulburare posesie

Buna ziua.Va rog sa-mi dati o solutie in urmatoarea situatie.Vecinul din partea de sud a locuintei mele (chiar in fata casei)a construit fara forme legale un hangar in care a functionat o moara de tocat rumegus pentru fabricarea de brichete .Am facut sesizari la toate organele competente,in urma carora a demolat constructia,a sistat momentan functionarea utilajului,dar in schimb continua cu alte sicane intentionat (a agatat de gardul meu tot felul de corcoate,table,prelate uzate,covoare vechi,aprinde focul in gradina cu toate rezidurile urat mirositoare,care arde tot timpul nesupravegheat,degajind un miros pestilential,are o echipa de romi care vorbesc foarte urat,ce mai un calvar) Am incercat amiabil o discutie cu el dar in zadar,spunand ca este proprietatea lui si face ce vrea.Paradoxul consta in faptul ca mama lui face menajul fostei proprietare a acestui teren,care culmea,este si proprietara terenului.Pe numele celui care face toate problemele,sunt emise o multime de amenzi,din care nu a platit nimic pentru ca pe numele lui nu exista nici un act.Am fost sfatuit sa-l dau in judecata pentru daune dar daca nu este el proprietarul pe cine sa dau.Nici mama lui nu se intelege cu el.Am mai fost sfatuit sa le fac instiintare scrisa si oficiala,sa le spun ce-i asteapta.ce ma sfatuiti.Si mai este ceva,suntem si veri primari,si ruda cu o persoana foarte importanta,al carui nume deocamdata nu-l pot spune.Cu multumiri
Deci... sunteti in familie ... :giggle:

Lasand gluma deoparte... cel mai bine ar fi sa il instiintati pe proprietarul terenului despre ce se intampla... sa-i puneti in vedere sa il evacueze pe impricinat!
Nu suntem in familie,suntem in neam,dar fiecare cu problema lui.Va rog sa cititi inca o data situatia.Persoana acuzata de mine,nu detine nici un act pe acel teren,nu are nici un venit.Cum poate fi potolit?
Deci pe numele cui sa fac o instiintare si cum sa o formulez ca sa-i sperii,dat fiind faptul ca suntem rude.Proprietara terenului este pensionara,iar fiul dinsei este capul rautatilor si nu are nici o sursa de venit.Cineva din primarie mi-a dat o idee sa cer daune,terenul.Mai mentionez faptul ca locuinta inscrisa in turism ca pensiune ,si in urma acestei situatii am avut pierderi care pot fi dovedite cu acte.
daca acolo locuieste persoana de mai multa vreme si nu are forme legale acolo (resedinta adica/domiciliu) atunci sesizati politia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe terenul meu exista un stalp de electricitate, nu obtin niciun beneficiu? peugen peugen Sunt proprietarul unui teren pe care se gaseste un stalp de electricitate. Nu as putea obtine o reducere la tariful bransamentui sau sa plateasca ENEL-ul o ... (vezi toată discuția)
Reclamatie angajator care nu te primeste la munca daca nu te speli si mirosi. anji anji buna ziua! unde se poate face reclamatie si pe ce temei unui angajator care a instituit o masura abuziva sinu primeste la munca angajatii care miros a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii iulis2002 iulis2002 as dori o solutie pentru urmatoarea problema: proprietarii apartamentului de deasupra mea au un caine. problema este ca ei isi scutura toate lucrurile pe ... (vezi toată discuția)