Buna ziua.Va rog sa-mi dati o solutie in urmatoarea situatie.Vecinul din partea de sud a locuintei mele (chiar in fata casei)a construit fara forme legale un hangar in care a functionat o moara de tocat rumegus pentru fabricarea de brichete .Am facut sesizari la toate organele competente,in urma carora a demolat constructia,a sistat momentan functionarea utilajului,dar in schimb continua cu alte sicane intentionat (a agatat de gardul meu tot felul de corcoate,table,prelate uzate,covoare vechi,aprinde focul in gradina cu toate rezidurile urat mirositoare,care arde tot timpul nesupravegheat,degajind un miros pestilential,are o echipa de romi care vorbesc foarte urat,ce mai un calvar) Am incercat amiabil o discutie cu el dar in zadar,spunand ca este proprietatea lui si face ce vrea.Paradoxul consta in faptul ca mama lui face menajul fostei proprietare a acestui teren,care culmea,este si proprietara terenului.Pe numele celui care face toate problemele,sunt emise o multime de amenzi,din care nu a platit nimic pentru ca pe numele lui nu exista nici un act.Am fost sfatuit sa-l dau in judecata pentru daune dar daca nu este el proprietarul pe cine sa dau.Nici mama lui nu se intelege cu el.Am mai fost sfatuit sa le fac instiintare scrisa si oficiala,sa le spun ce-i asteapta.ce ma sfatuiti.Si mai este ceva,suntem si veri primari,si ruda cu o persoana foarte importanta,al carui nume deocamdata nu-l pot spune.Cu multumiri