avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colectiv de munca

Buna ziua!
M-ar putea ajuta cineva cu un model de contract colectiv de munca? Unul care sa nu fie foarte stufos, dar sa contina elementele esentiale cerute de lege.
Va multumesc!
www.avocatnet.ro/content/con...

Aveti acolo mai multe modele de unde puteti alege.
Daca doriti un ccm care sa contina elemente esentilae , atunci va puteti lua ca model fostul CCMN sau unul din ccm incheiate la nivel de ramura de activitate ... modele gasiri aici

[ link extern ]
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv munca la nivel unitate birta birta unde gasesc un model de contract colectiv de munca la nivel de unitate conform noilor modificari din 2011 a codului muncii/ (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca pe ramura georgiana_2012 georgiana_2012 Buna ziua, Daca m-ati putea ajuta sa gasesc un model de contract colectiv de munca pe ramura pentru codul CAEN 3315 (Reparare si intretinere nave si barci). ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca valcris valcris Buna ziua. Lucrez in sectorul privat, la o firma producatoare de mase plastice. In prezent, suntem 20 angajati. La cel de-al 21-lea angajat trebuie sa incheiem ... (vezi toată discuția)