avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colectiv de munca pe ramura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colectiv de munca pe ramura

Buna ziua,
Daca m-ati putea ajuta sa gasesc un model de contract colectiv de munca pe ramura pentru codul CAEN 3315 (Reparare si intretinere nave si barci).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: georgiana_2012 , utilizator 15:41, 25 Mai 2015
Model de ccm pentru o astfel de ramura de activitate nu cred ca gasiti . Insa folosind link-ul de mai jos gasiti ccm inregistrate la Ministerul Muncii, de unde puteti lua un model si sa-l adaptati la situatia dvs :
[ link extern ]

sau

puteti lua ca model fostul CCMN 2007-2010
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc pentru sugestie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv munca la nivel unitate birta birta unde gasesc un model de contract colectiv de munca la nivel de unitate conform noilor modificari din 2011 a codului muncii/ (vezi toată discuția)
Valabilitate ccm la nivel de ramura Gabriela Somesan Gabriela Somesan Buna ziua As dori sa stiu daca CCM la nivelul ramurii comert mai este valabil sau nu . Contractul (Contract nr. 42 din 11/02/2010 Publicat in Monitorul ... (vezi toată discuția)
Model ccm panificatie furioso_pechea@yahoo.com furioso_pechea@yahoo.com ad dori un model de CCM pentru brutarie,sau ceva asemanator,adresa de e-mail:furioso_pechea@yahoo.com Multumesc mult si astept (vezi toată discuția)