avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locul deschiderii succesiunii. Acceptarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locul deschiderii succesiunii. Acceptarea mostenirii.Modalitati

Se poate face succesiune in alt județ decit cel in care este proprietatea decedatului. Mentiomez ca decedatul are domiciliul in alt județ decit unde sunt proprietatile.doresc sa știu si daca soția decedatului poate fi trecută ca mostenitoare, doar pe baza de imputernicire din partea copiilor. Multumescbucurescusorina
Succesiunea se deschide intotdeauna in /la localitatea unde a avut ultimul domiciliu defunctul.

Sotia supravietuitoare vine in mod legal la mostenire alaturi de copiii defunctului din casatorie si din afara acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea succesiunii dupa 33 ani. rolena rolena Buna ziua ! Va rog daca vreti sa-mi raspundeti la cateva intrbari ; Bunicul meu a decedat in 1976,in anul 1993 s-a emis Titlu de proprietate in numele sau, ... (vezi toată discuția)
Succesiune miki55 miki55 vă rog să-mi răspuneți și mie la 2 întrebări deocamdată: 1. unde se deschide succesiunea după decesul unui părinte?la locul de domociliu sau unde a ... (vezi toată discuția)
Succesiune Fly Fly Buna seara, va deranjez si eu cu cateva probleme. As vrea sa fac succesiunea dupa bunica mea, care a decedat in1996. Mostenitori sunt cei 4 copii, printre ... (vezi toată discuția)